Alıntı:
RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı
benim de problemim bu.. demek ki bu yüzden çekmiş beni bu konu. forumda hiç bir yazıyı okuyacak vaktim yok maalesef.. en azından şimdilik.. ben de tam mutluluğu buldum diyordum paaaaaaaaatttt yine düşüşler. sevildiğimi sanıyorum her seferinde. ama sevilmiyorum demek ki.. sorun da burda. aslında sevilmeye layık olduğumu düşünüyorum ama sanırım başka bi problem var. ilişki meditasyonlarına devam dıyorum ben.. belki hakettiğimiz kişi bu şekilde gelir.. ama gelse bile artık benim için farketmiyor çocuk yapmaktan vazgeçtim. :) |
Rima sana bir şey anlatma istiyorum. Biraz özel ama sana faydadsı olacağını düşündüğüm için yazıyorum bunu. Ben de senin gibi sevilmeye layık bir insan olduğumu düşünüyorum aslında ve şimdiye kadar kendimi aslında içten içe çok beğeniyordum ama tecrübelerimle hissettiklerim birbirinden o kadar zıt oldu ki şimdiye kadar artık kendime acıma noktasına gelmiştim. ben çekirdek inanç çalışması yaptırdım baskın inancım yok sayılmaktan korkuyor olmam çıktı. görüşmeyi yaptıktan sonra br farkındalık yaşadım aslında bunu abdullah beye anlatma isterdim ama o anda aklıma gelen bir şey değildi sonradan oldu bu farkındalık.
ben anne baba kavgaları arasında büyüdüm.ilk çocuğum ben. annem bana çocuken ve zaman zaman şunu söylerdi ki son zamanlarda annemle ilişimi minimuma indirdim çünkü cidden beni kötü etkiliyor. yanlış anlama çok severim annemi ve görünürde bir sorun yok. ama bana sürekli söylediği şey eğer sen olmasaydın ben ailemin yanına giderdim. ama sen vardın vardın gidemedim. işte bu sözler benim mutlu olmamı engelleyen sözler. sonra anladım ki annemin mutsuzluğuna ben sebep oldum diye düşündüm belki de hep. garip bir suçluluk duygusuya annemden daha mutlu olduğumu düşündüğüm vakit engeller ve bloklamalr koydum kendi kendime biliçsizce. ve abdullah beyin söyldiğ gibi çocuklsr cidden ebeveylerinin özelliklerine sahip kişileri çekiyorlar hayatlarna ve ben de deneyimlerimden biliyorum ki bu böyle. umarım sen de kendinle ilgili bir fikir uyandırmıştır bu yazdıklarım. bendeki durum bu.sevgiler.