Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2012, 12:52 PM   #18 (permalink)
mutluuu
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yardım istiyorum artık lütfen!!!!!

Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mutluu kardeşim sen çekirdek inanç çalışması yaptırmışmıydın. aklı selim halin bana umut veriyor. zaman zaman yaşadıklarımdan sebep benim de kendime acımışlığım çoktu ve en çok bu duygudan nefret ediyordum çünkü dıştan bakıldığında asla bana uygun bir duygu değildi bu. benim sorunlrımdan biridir zaten dıştan yıkılmaz gibi görünüyor olmam. ama değilim hiç değilim ve artık duygusal anlamdaki yıkımları kaldıramıyorum.geçecek değil mi?
Sevgili nympa, elbette geçecek sakın geçmeyecek diye düşünme bir konuda farkındalık yaşıyor bir sorunu kabul ediyor ve çözüm istiyorsan ve bunu kendi içinde aramaya başlamışsan çözüme çok ama çok yaklaşmışsın demektir. Ben çekirdek inanç çalışması yaptırdım 3 inanç bulundu bende bunları sadece anlamak bile bana yetti bütün zamanlar boyunca neden dediğiniz şeylerin sebebini anlamak çok rahatlatıcı hele olan biten her şeyde dışarıya yada etraftakilere kızarken orada kızacak kimse olmadığını görmek tuhaf ama tuhaf olduğu kadar kolay ve rahatlatıcı sonra bunu yaşamınızın geri kalanında bir model olarak benimserseniz işleri çok kolaylaştıran bir çözüm kaynağı aynı zamanda " herşey içiniz de olup bitiyor dışarıda kızacak hiç bir şey yok ya çekip kendinize deneyimlediniz yada yaşamak istediğiniz farkında yada değil olayları insanları kendiniz çektiniz hayatlarınıza bunu şöyle düşünün görevler verdiniz onlarda oynadı yani hayatınızın yazar, yönetmen ve başrol oyuncusu sizlersiniz" bunu gerçekten kavrayıp içselleştirdiğiniz de muazzam bir haz verir insana bu yaşamınızın üzerinde tek otoritenin siz olduğunuz gerçeğidir buda demektir ki aslında ne çaresizsiniz ne de kurban bunlar çok önemli farkındalıklardır ve size ciddi kuantum sıçramaları yaşatır.

Sakın acıma kendine sevgili nympa, sen çok güçlüsün sana bu güne kadar şu an hissettiklerini hissettiren insanlara o görevleri sen verdin muhtemelen sana öğretmesini istediğin bi şey vardı bunun ne olduğunu sorgula şöyle olabilir " sen hayatıma şu yaşımda gir beni aldat ki güvensizlik korkumu yenebileyim" gibi, sana öğrettiğine bak dersini alır o' kişiyi affederek yaşamından uğurlarsan seni temin ederim o deneyim de yaşamından çıkıp gidecek bunu şu an deneyimliyorum ben mesela uzun zamandır beni rahatsız eden bir kadının bana ben de olan öfke ve yapışma enerjisini göstermek için yaşamıma dahil olduğunu farkettim şimdi bunun üzerine çalışıyorum ve inanılmaz huzurlu günler yaşıyorum son 11 aydır doğru dürüst uyuyamıyordum son 3-4 gündür uykularım düzeldi :)

Sana tavsiyem hayatına yapmıyorsan meditasyonu alman ben uzun süre mantralı çalıştım şimdi zen yapıyorum çok uzun süre affetme meditasyonları yaptım özellikle annemin ailesinin 0-6 yaş aralığımda hayatım üzerinde mutlak etkileri olduğunu gördüm iki çekirdek inancımda bununla bağlantılıydı zaten, lüften korkularını çok fazla abartma olumlamalarla çalış 21 gün kuralını unutma bitirince başka birine geçersin hala etki hissediyorsan 21 günlük periyotla bir kere daha yap, sabırla sürdürürsen rutin yaşam akışının için de dengeleyerek çok faydasını göreceğini düşünüyorum. Hiç bir çalışma yaşam rutinimizi bozacak kadar yoğun yapılmamalı tabi uygun zamanlar ayırarak kişisel yaşamını bozmadan yapılırsa keyifli oluyor. En yüce hayrına olmasını seçiyorum.
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla