Alıntı:
fnddrn Nickli Üyeden Alıntı
Hayatıma hep asla dısardan belli olmayan, görünürde efendi ve harika bir ilişki yaşayacağımı sandıgım erkekleri çekiyor ama çok büyük hayal kırıklıgı yaşayacagım garip şeyler öğrendikten hemen sonra bitiriyorum yada bitiriyor ....belki başkalarının cımbızla bulamadıklarını ben bilmeden çekiyorum...ve o kadar yorgun ve caresizimki artık...çekirdek inancımın ne oldugunu bulamıyorum kendim...param da yok, belki dogru zamanda ve dogru kişi olan bir melek bana ulaşır diye kendimi burada buldum...hayatım boyunca dua edicem meleğime...biri bana yardım etsin lütfen....sevgiler herkese |
Merhaba sevgili fnddrn,
Bahsettiğin konu herhalde hepimizin başına geliyor. Önce bakıyoruz tam mükemmel erkek sonra ne oluyorsa bir şeyler onu da bizi de değiştiriyor, büyü bozuluyor ve ilişki bitiyor. Bitmekle kalmıyor bir sonraki ilişkide de aynısı tekrarlıyor. Hem de tam 'hıh bu sefer oldu' dediğimiz an bozulma başlıyor.
Bu yaşananların elbette bir sebebi var. Kendimizdeki eksiklikleri görebilmemiz için görene kadar tekrar eden sorunlar hayatımıza giriyor. Her şeyin aynı olmasının sebebi de zaten bizdeki eksikliğin aynı olması ve hala bir türlü fark edilip de çözülememiş olması.
Bunu çözebilmek için defalarca farklı insanlarla ilişkimizin olması mı gerekir? Bence hayır. Birinde gözlerimizi açmayı denersek eksikliklerimizi fark edebileceğiz.
Konudaki bütün cevapları okumadım ama sana başlangıç olarak telkinleri dinlemeni öneririm. İlişkilerde muhteşem etki sağladığını söyleyemem. Ama senin kendini daha iyi tanımanda çok çok etkili bu telkinler.
İlk olarak Ego Güçlendiri ve Suçluluk duyguları telkinlerini dinlersen büyük bir adım atmış olacaksın. Telkinlerin nasıl dinlendiği konusunu forumda bulabilirsin.
İlk zamanlar biraz dalgalanma yaşayabilirsin bu gayet normaldir. Dinledikçe sorunlar çözülecek ve sen egonu daha iyi anlamaya başlayacaksın.
Sonrasında sana doğru yolu gösterecek en bilir kişi yine kendin olacaksın.
Umarım senin için faydalı bir başlangıç olur.
Sevgilerimle
Neptün