Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2012, 04:25 PM   #6 (permalink)
Neptün
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: PARA PARA PARA

Alıntı:
eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
:D .. güzel bir fikir .. Hevesini kırmak istemem ama kriz var ..

farklı illerden yapılabilecek ortak bir iş olduğunu da zannetmiyorum .. ancak film sitesi açabilirsiniz :D ..

filmleri oraya upload eder .. indirme sayısına göre para kazanırsınız .. tabi bunun için biraz sabır gerekiyor vs .. ama maliyeti ucuz .. bir site ve sunucu gerekli ..

site 15 tl falan .. ama web tasarımcının elinden geçmesi gerekiyor bu da size 250 tl ye patlar .. sunucu aylık 60 lira :D.. download siteleri almanızda gerekli bunu 3 yerden yapacaksınız .. toplamda 3 tanesi aylık 60 lira :D..

yani site + web tasarım + download siteleri + sunucu = ilk ay 295 sonraki aylar 280 lira götürür .. 5 ay kar beklemeyeceksiniz bu ayrı bir madde ..

1 ay uykusuz 3 kişi yüklendi mi .. tamamdır :D .. daha sonra işleri büyütebilirsiniz ..
Ben web tasarımı yapıyorum. İşinizi yapabilrim