Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2012, 09:06 PM   #10 (permalink)
müjde&müjde
Teğmen

Tesekkür: 9
22 Mesajinıza toplam 58 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
müjde&müjde is infamous around these parts
Standart Cevap: PARA PARA PARA

Alıntı:
maviinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SELAM MİLLET FİKRİM GELDİ ŞİMDİ ÇOĞUMUZUN HATTA HEPİMİZİN PARAYA İHTİYACI VAR, VE DÜŞÜNÜYORUM DA PARASIZLIKTAN ŞİKAYET EDERKEN OTURDUĞUMUZ YERDEN PARA BEKLEMEK SAÇMALIK BİZ NEDEN ORTAYA SERMAYE KOYUP Bİ İŞE FALAN GİRMİYORUZ? BURADA HEPİMİZ BİRBİRİMİZİ AZ ÇOK TANIYORUZ, GÜVENİ KESİN ANLAMDA SAĞLAMAK İÇİN SERMAYEDEKİ PAYLARIMIZI DA NOTERDE TASDİKLETTİRİRİZ, GRUP HALİNDE KARAR ALIRIZ, ELDE EDİLEN KÂRDAN HERKES HAK SAHİBİ OLUR? BİR ELİN NESİ VAR, İKİ ELİN SESİ VAR.. EMİNİM ARAMIZDA TİCARETÇİ DE VARDIR, BU KONUDA YOL GÖSTERECEK OLAN DA VARDIR.. NEDEN PARAMIZA PARA KATMAYALIM
sevgili arkadaş:) bu cümleleri tebessümle karşılıyorum... işin içine para girdi mi dostluk da bozulur... ahlak da etik de... MİLLET BİRBİRİNİ GİTTİ GİDİYORDAN DAHA HIZLI SATARKEN ... kaldı ki tanımadığın etmediğin insanlarla iş yapacaksın:).. ne demişler... akrabanla ye iç alışveriş etme:) yok kardeşim çık bu pollyyannacılıktan.. alınterinle kazanıyorsan kazan... sen sen ol kimseyle para ortaklığına girme:) ALLAH ne diyor.."". ilimi çalışana gayret edene... PARA'yı rızkı istediğime veririm....""".. kısaca öküz ölür ortaklık bozulurmuş:) hayat gerçeklerini birinin söylemesi gerekiyordu... söyledim:) sevgiler saygılar ...:)
müjde&müjde isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla