Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2012, 03:50 PM   #55 (permalink)
mutluuu
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN?

Alıntı:
DiL_RU_BA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet uygun yöntem ve tek çıkış yolum mahkeme ama sonrasını düşününce adım atamıyorum. dedimya müdürüde aynı hocasıda ve iki hoca daha var biri mdürün karısı zaten toplam 4 hoca bunlar aynı ... yani şimdi dersimdekini attırsam o 3ü okulumu bitirrtmezler bana işte bundan korkuyorum ve sesimi çıkartmıyorum e tabi ailemede aman kızım sus kızım it iti ıssırmaz olan sana olur dedikleri düşünülünce...ama iyiki varsınız en azından dinleyip yardım için çabanız bile bana güç veriyor teşekkür ederim iyiki varsınız...
Böyle düşünme aksine hakkını aradığını görmek onlarıda kendine getirecektir.. Ve sakın bunun seninle ilgisi olduğunu düşünme bunun sebeplerini kendinde ararsan bi sürü temeli olmayan sonuca varırsın ben sevilmiyorum ben değersizim vs. gibi, bazı insanlar böyledir onların insanlarla ilişki kurma biçimi böyle başka yol bilmezler, ben kendi öğrenciliğimde bunu yaptım bu adam beni sevmiyor çünkü ben sevilmeye değer değilim diyordum gerçi bende zaten varolan bi enerjiydi bu böyle düşündükçe de bunu besleyen şeyler yaşıyordum ama neyse. Ama sen yapma! :) çünkü sonradan ben mesleğe başladıktan sonra hocamın bana karşı davranışlarındaki değişimi sonra kendi hayatındaki başarısızlığını görünce bu adamın bana kendimi bu kadar değersiz hissettirmesine nasıl izin verdim diye kendime kızmıştım hiç gerek yok sorun sen de değil onun insanlarla iletişim ve ilişki kurma biçiminde, böyle düşün lütfen üzme kendini en kısa zamanda en hayırlı çözümlere ulaşmanı diliyorum. Ve lütfen düzelmeler olduğunda bizimle paylaş.
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla