Alıntı:
mutluuu Nickli Üyeden Alıntı
Böyle düşünme aksine hakkını aradığını görmek onlarıda kendine getirecektir.. Ve sakın bunun seninle ilgisi olduğunu düşünme bunun sebeplerini kendinde ararsan bi sürü temeli olmayan sonuca varırsın ben sevilmiyorum ben değersizim vs. gibi, bazı insanlar böyledir onların insanlarla ilişki kurma biçimi böyle başka yol bilmezler, ben kendi öğrenciliğimde bunu yaptım bu adam beni sevmiyor çünkü ben sevilmeye değer değilim diyordum gerçi bende zaten varolan bi enerjiydi bu böyle düşündükçe de bunu besleyen şeyler yaşıyordum ama neyse. Ama sen yapma! :) çünkü sonradan ben mesleğe başladıktan sonra hocamın bana karşı davranışlarındaki değişimi sonra kendi hayatındaki başarısızlığını görünce bu adamın bana kendimi bu kadar değersiz hissettirmesine nasıl izin verdim diye kendime kızmıştım hiç gerek yok sorun sen de değil onun insanlarla iletişim ve ilişki kurma biçiminde, böyle düşün lütfen üzme kendini en kısa zamanda en hayırlı çözümlere ulaşmanı diliyorum. Ve lütfen düzelmeler olduğunda bizimle paylaş. |
kendimi suçlaya suçlaya kendimi sevmeyi unutmuşum ben sağolsun serdar abi bu siteden eft yapmayı öğretti hem bu siteden hem başka sitelerden araştırdıça yavaş yavaş kendimi sevmeyi öğreniyorum.onalrın böyle yapmaları kendi kişilik sorunları ama benim enerjimi tüketiyor. artık yorulduğumu hissediyorum kolay pes etmezdim artık sadece onlardan kaçmak istiyorum. ben hocamdan öğrenmek isterdim yanlışlarımı hatalarını daha iyi olabilmeyi ama anlıyorumki onlar bizden öğreniyor. ben bir işi başlayınca bitirmeyi öğrendim dediğimde bana kim öğretti onu yok öyle bişey diyebiliyrsa karşımdaki ne kadar düşünebilen bir insan ? ve ben ne kadar büyük hatalar yapmışım onları adam yerine koymakla saymakla. diğerleri gibi dalga geçseydim beni baştacı yaparlardı eminim. ama Allah korkumdan yapamıyorumişte. mahkeme konusunda son hamleyi bekliyorum çünkü kabul ettim peki hocam dedim. ama şimdiden sonra prüz çıkartırsa ailemide karşıma alıcam gerekirse dava açıcam ailemde anlaıyp yanımda olacaklardır birgün.
mutluu sende benim gibiymişsin sonunda sana geliyorlarmış. hayatımda çok yaşadım böyle ve 1 sene sonra gelip seni çok taktir ediyorum dediklerini biliyoru. başka bir hocamda dersi olmadığı halde gelip sınıfta bana çektirdiklerini çocuğunda gördüğnü anlattı ben Allahın adaleti işte dedim.
bu derece tükenmemiştim ozamanlar şuan gücüm tükenmiş gibi hisseiyorum. evet güçlüyüm çok şükür bunuda atlatıcam biliyorum Rabbimin izniyle ve önmde eğilecekler tıpkı diğerleri gibi İnşallah Rabbim hep hayırlar nasip etsin kendimi şuan mutluluğumu kıskandıklarını bildiğim için dik durabiliyorum içime bir su serpildi meyve veriyorumki taşlamaya çalıyorlar diyebildim şuan. Allah sizden razı olsun iyki varsınız.