Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2012, 04:40 PM   #26 (permalink)
DiL_RU_BA
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kendimi takip etmek için

mücadele konusunda hemfikirim mücadelen olsa zaten depresyonda olmazsın ama sana atla deve gelmeyen şeyleride göz artı etme derim nasılki buraya yazıyorsun iki tık yap pcden kalemle otur yaz vs bunlarda çok zor değil bak gazada getirmeye çalışıyorun :))) hadi birazcık tebessüm etki pirzola yemek güç kuvvet sağlar depresyona iyi gelir :D
kızıyorsun belkide bana anlamadığımı düşnüyorsun ama inan seni çoook iyi anlıyorum yaşamış biri olarak bıkana kadar yat sırtların ağrıyana kadar yat kimseye karışma etlisine sütlüsüne sonra zaten yatmaktanda durmaktanda bıakcaksın halin olmasada yemek yer gibi şu tabureyide köşeye çekeyim bari camdan bakayım diyeceksin. işte o aaşamlarda yularda söylenilenleri yada başka sana iyi gelebilecek olasılık dahi olsa bişeyler dene hatta evde kimse yokken bardak kır çok iyi gelmişti bana :D sağlam bardağı al kır ama kimseye söyleme sonra yastıklara yumruk at birikmiş enerjini dışarı atarsın böylece. mesela benim şu gıcık yazılarımı düşün al yastığı beni sopalar gibi vur ;D