Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2012, 05:36 PM   #78 (permalink)
kontes su
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

canım bende çok yorgunum sabahtan beri gözlerimi açmaya çalışıyorum. birde bugün sabırsızlık var içimde herşey hemen olsun istiyorum. bilinçaltına atmamaya çalıştığın için yoruluyorsun annenin olayına şöyle bakamalısın bence. sen bir bireysin ve annende bir birey. annenin yaşadığına bu kadar odaklanmaktan vazgeçmelisin tabi ki üzülebilirsin ama orada o üzüntüyü bırakmalısın senin hayatın var annene üzülerek geçirmen için verilmedi bu hayat bende dün abimin rahatsızlığına üzüldüm belkide ondan böyleyim sürekli telkin veriyorum sen onu yaşamamalısın sen buna müdahale edemezsin herşey olması gerektiği gibi yaşanıyor. annende bu düşünceyi kendi yarattığı için aşağılanma duygusunu yaşıyor bunu çözecek olan annen sen değilsin. sen ebeveyn değilsin evlatsın bunu kabul et ve asla arabuluculuk yapma abdullah beyin bana nasihati bu.senin sihirli değneğin sensin. sana dokunmasını istediğin sihirli değneği düşün sor ben sihirli değnekten nelerin olmasını istiyorum hayatımda nasıl bir değişiklik yaratmasını istiyorum hayal et.kendini shirli değneği elinde tutarken hayal et ve hayalinde o değişiklikleri yaşat gülen bir nympa istiyorsan hayalinde nympa değneğini sana dokundursun ve nympa gülmeye başlasın bunu gözünde canlandır diğer isteklerin içinde hergün bunu yap. aksaymadan sonra bakacaksın ki sihirli değenek işlemey başlamış.herşey içimizde düşüncelerimizde bunu dene imgeleme diyorlar buna sanırım bak sonra neler oluyor. akşam yine kursta olacağım yarın cvp yazarım seni seviyorum sna güveniyorum her geçen gün başarıyorsun ve gelişiyorsun bende gelişmeye açığım bütün güzellikleri hayatıma çekiyorum yüce rabbimden bunun için destek istiyorum. varlığımı kabul ediyorum ben evrenin bir parçasıyım ve kendimi seviyorum.
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla