Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2012, 12:17 AM   #55 (permalink)
maxhealth
Üsteğmen

maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm

Dinlediğim liste bi hayli uzun olmasına rağmen bu gün ilginç bir huzur hissi vardı üzerimde.Tabi biraz da dikkat dağınıklığım oldu diyebilirim.Dikkatimi toplamakta zorlandım ama benim dikkatim uzun süre zaten bir yerde toplanmıyor ya hadi neyse.Benim için en ilginç yanı karın bölgemin aşırı hassaslaşmasıydı.Karın bölgesinin duygularla alakası vardı ama tam hatırlamıyorum.Bunu ilginç yapan en son böyle hissettiğimde 2009 yılıydı ve telkinlerin etkilerini hayatımda en çok hissettiğim zamandı.O zaman bu zaman bir daha öyle etkileri göremedim.Bunda benim büyük kabahatim var.(Doğru düzgün dinlemesen etkilerini tabii göremezsin)dedi içimde ki ses.Asıl önemli olan telkinleri dinleme şeklimi değiştirebilirim.Listeyi daha da uzatabilirim.Şimdilik düşünüyorum sadece.Özgüvenim yerine gelmiş mi yoksa cesaretim mi artmış her neyse korkularım azalmış.Gün içinde kendimi iyi hissederken akşama doğru kaygılanmaya başladım.Çok şükür oda hafif bir baş ağrısıyla birlikte yok oldu.Şimdi daha iyiyim.Değişiklikleri yazmaya devam edeceğim.