Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2012, 12:51 PM   #6 (permalink)
kumralada11
Teğmen

kumralada11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 18
24 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumralada11 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: nasıl neden niçinn????

Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Tavsiyelerininizi hemen hayatıma aksettirip uygulamaya başlıyorum...Bu konuda gösterdiğiniz ilgi ve yol göstericilik için müşekkirim.
Gün içinde 7 ocaktan bu yana sürekli ego güçlendirici suçluluk duyguları telkinlerinin doğa versiyonlarını dinliyorum (sabah 9 akşam 5,30 )
Bununla birlikte yine site içerisinde bulduğum olumlamalardan kendime (İçimde yaşadığım düş kırıklığı,hayattan duyulan bezginlik,yaşamı ve kendimi değersiz görme mutsuzluk gibi semtomlar çok baskın durumda idi.E iç sesim kendimi hiç rahat bırakmayıp sürekli beni bu anlamda sıkan cümleler kurup huzursuzlarımı arttırmaya devam ediyordu ) en uygun olanlardan seçip hazırladığım bir olumlama metninin cep telefonuma sesli kaydedip 2 gündür onu özellikle gece yatağımda onu dinleyerek uyumaya çalışıyorum.
Ayın 7'sinden sonra ilk defa 16 pazartesi günü bu ruhsal sıkıntıyı yoğun bir şekilde yaşadım.Ama ne telkin cdlerini dinlemeyi bıraktım ne de olumlama çalışmalarımı..Sürekli kendimi ve hayatımı sevdiğime tekrar etmeye çalışıyorum.Sanırım atak şeklinde gelen bu sıkın halide alt benliğimin bana verdiği şiddetli tepkilerden biriydi.İletilerinizden bu şekilde yorumladım.
Forumda dikkatimi çeken diğer bir noktada 21 günden bahsediliyor olması.Dinlediğim telkin cdlerinde yer alan olumlamaların bilinaltım tarafından istemsizce kayıt edebilme sürecinin geçmesini bekliyorum.Tabikide dinlemeye devam edeceğim telkinleri ama ara vererek kendimi dinlendirerek ve diğer telkinleride hayatıma alarak.
Buraya kadar umarım bir yanlışım ve de eksiğim yoktur.Bu günden itibaren de yaptıklarıma azrasit arkadaşımın kendini affetme olumlaması üzerine çalışıp bu olumlama cümlelerinide telefonuma kaydedip,geceleri uyumadan önce ve sabahları uyanır uyanmaz bu olumlamaları dinleyeceğim...
Başka tavsiyeleriniz ve de yönlendirmeniz varsa lütfen yazın...Eskisi gibi ışıldayan gözlerim olucak sizlerin sayesinde biliyorum ve inanıyorum.Teşekkür ederim.
kumralada11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla