Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2012, 07:28 PM   #57 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri

Bende sosyallik arrtırıcı telkin tam da beklediğim yönde etki göstermiş. İletişimimi arttırmıştı. Tanıdık tanımadık insanlarla selamlaşıyor, bol bol ve rahatlıkla sohbet ediyordum. Ekstra çaba göstermeden sosyalleşmek gibiydi. Asosyal değilsem bile daha çok kendi halimdeyken daha dışa dönük hale geldim.

Hiç öyle ağlama ghibi bir etkisi olmadı. Ağlama hissine daha çok suçluluk duygusu + ego dinlerken kapılıyordum. Artık böyle şeyler hissetmiyorum. Çok nadir ama onların da telkinler nedeniyle değil senin yaşadığın gibi ihtiyaç olduğunda bir arınma isteği üzerine olduğunu düşünüyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla