19-01-2012, 10:23 AM
|
#72 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: prensesin değişim günlüğü yeni bir güne günaydın.... sabah duş alırken bütün sıkıntıların dertlerin suyla akıp gittiğini söyledim. bu beni müthiş rahatlatıyor. güne harika başlıyorum.. mutlaka eksersiz yapıyorum. evde kullanmadığım ne var ne yok hepsini verdim. sadece kullandığım şeyler kaldı. evde adaçayından tütsü yaptım. evin enerjisi tamamen değişti. ne güzel şeyler öğrendim ve hepsini uygulamaya geçirdim. hiç bir şeyi ertelemeden üşenmeden egonunun aman sonra yaparsın dediklerini duymadan harekete geçiyorum. korkularının üzerine gidiyorum.ve onların gözümde büyüttüğüm kadar olmadıklarını farkedip çözdüm...oooooh ne rahatladım ne rahatladım.hayatı dolu dolu yaşamaya çalışıyorum... seviyorum seviliyorum...harika dostlar ediniyorum...hayatın pozitif penceresinden bakmaya bayılıyorum.çünkü çok aydınlık...ışıl ışıl bir pencere..hayatımda her şeyi kendime çeken kocaman bir mıknatısım ben her daim sevgiyle mutlu kalalım..
__________________ Hayatın tümü bana neşe ,ihtişam ve kolaylıkla gelir.. |
| |