19-01-2012, 04:40 PM
|
#6 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeni Köye Eski Âdet: Ho’oponopono Ben buna para tuzağı gibi bakmıyorum. Söylenen sözler gerçekten hissedilerek söylendiği zaman hafifleme hissine neden oluyor, olumsuzluğu dağıtıyor. Beyin bu sözcükleri tekrar ederken olumsuz düşüncenin ağına düşmüyor. Bir nevi sinirlenirken, üzülürken, korkarken, nefret ederken frene basmak gibi. Özellikle affetme çalışmalarında faydalı. Sevgi dolu bir dünya ütopyasında altın cümleler. Alıntı: Özür dilerim. Beni affet. Seni seviyorum. Teşekkür ederim. | Aslında kimleri için ütopya ikenkimeleri bu gerçekliğe sahip. Ama bildiğim bir şey var sevgi herşeyi güzelleştiren bir sihirdir.
Bir de daha yazmayı bırak okumakta bile güçlük çektiğim bir adı olmasına rağmen Ho'oponopono yöntemi bana akılcı düşünme özelliğimin önüne geçmek isteyen bir olumsuzluk minibüsünü anımsatıyor. Ve biz de ona hooop ne oluyor deyip yukarıdaki cümlelerle önümüze geçmesine engel oluyoruz. :))
Hooop geçemezsin diyoruz ve olumsuzluklar arkamızda bırakıyoruz. |
| |