Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2012, 05:32 PM   #88 (permalink)
kontes su
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

canım bugün çok yoğundum girme fırsatı bulamadım bugün telkinleri tekrar dinlemeye başladım ve karnım şişmeye baladı yine. kurs öncekinden daha iyiydi. olumlaman çok güzel devam et olumlamaya aradan sonra telkinin ilk günü sarsıyor biraz. sen o sarsıntıyı yaşadın ve şimdi toparlıyorsun ama benim hayatımda ismini koyamadığım minik iyileşmeler oluyor. aravuluculuk sorunu kaçırmışım görmedim. evet bendede var arabuluculuk ve mümkün olduğunca ara bulmadan uzak durmaya çalışıyorum. bende annemle babam arasında yapıyordum bunu çok fazlasıyla. şimdi bunu yapmayarak si bilirsiniz demeyi seçiyorum.hep ben haklıyım dimi gibi onaylatma ihtiyacı duyuyorlardı bende haklı kimse onu söylüyordum. ben evladım onlar ebeveyn ve bende ailemde bu gerçeği kabul ediyor,buna uygun davranışlar seçiyoruz. bu düşüncemi onaylıyor ve kabul ediyorum ailemde bu düşüncemi abul ediyor ve her şey olması gerektiği gibi oluyor. sende bu olumlamayı kullanabilirsin. nympacım herşeyden önce BEN demeyi öğrenmeliyiz. ben varım evrende var olduğumu kabul ediyorum. ben beni seviyorum ve beni evren olduğum gibi kabul ediyor ve sevgiyle kucaklıyor bende sevgiyle sıcacık duyguların hayatıma yerleşmesine izin veriyorum. açılıyorum,sevgiyi aşkı seçiyorum ve bana gelmelerini onaylıyorum. tüm güzel enerji harikalar yaratmak için bana doğru koşuyor.
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla