03-10-2008, 01:25 AM
|
#15 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 35
84 Mesajinıza toplam 355 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Metin06'nın yeni iş yerini kutlama partisi Arkadaşlar hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum Kusura bakmayın eve geldikten sonra da bir arkadaşımın biraz problemleri vardı ondan dolayı siteye yeni girebildim ancak cevap yazabildim.Öncelikle hayatım değişti ailesinin benim gözüm de çok farklı ve değerli olduğunu biliyorsunuz.Halkla ilişkiler müdürüm durum 79um :) bak konuştuk konuştuk açtık sonunda valla hoşgeldin uğurlu gelcen sen biliyorum zaten..keops evet bak düşündüğümüz yer ve düşündüğümüz şey oldu sonunda bekliyorum..atakanlada bugun telefonda konuştuk gelecek anlatır size..hayal abla saol izmirden geldiğinde tabiiki..pisimbaaaaat kokoreçi dışarda yeriz artık kop gel..sanemce hadi çabuk işimiz var daha he zeynepe de söle broşürleri dağıtmak için bi postacıya ihtiyaç var arkadaşını çağırsın ehe öhöm :) redflowers saol canım..çiçek melodis yeni bir hayat ecem teoman herkeze tekrar çok teşekkür ediyorum ve ister mantı gözleme ister çayımı içmeye her zaman bekliyorum...yer çok kolay bakırköyde istanbul caddesine gelin ayakkabı dünyasının orda Hasır Mantı ve Gözleme Evi |
| |