Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2012, 08:08 PM   #9 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: mekanların enerjisel temizliği

Dilruba'ya bir cevap yazdım ama kısmet değilmiş silindi. Aklımdan da o sıra senin yaptığın temizlik geçiyordu prenses. :)) Sen de bahsetmişsin. Tabi ben cevap ararken feng shui'ye daldım. Aslında çok hoş ipuçları var mekanların enerji akışının en uygun şekilde düzenlenmesi için hepsi uygulanabilir değil belki ama faydalanılabilir bilgiler. Okumak bile hoşuma gidiyor aklımın bir köşesinde bulunsun. Odaların anlamlarından çok orada bulunurken eşyaların yerleştirilme biçimleri konusunda ihtiyaca göre farklı uygulamalar yapılabiliyor. Hatta duymuşsunuzdur belki feng shui uygulamaları için bir adet pusula gerekir.

Feng Shui ile ilgili şimdilik bulduğum bilgiler:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post817836

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post817799

Bu sadece olaya kapıdan bakmak. Bu kapının gerisinde bir sürü tavsiye var. İleride öğrendikçe, okudukça onları da paylaşabilirim.

Dugusal olarak çok fazla bağlandığın için çok fazla enerji yüklediğin için üzülüyorsun onlar gidince. Oysa bu davranış bolluk ve bereket bilincini engelliyor. Ne güzel ortam ferahlamış enerjisi yükselmiş sen de kendini üzerek enerjini düşürme. Eskiler gitmeden yeniler nasıl gelsin? Hem yenilerini daha çok seversin. Ben de eskiden değişime ve yenliğe epey kapalıydım. Sevdiğim bir eşya veya kıyafetin başına en ufak birşey gelse deli gibi üzülürdüm(hakikatten delilik). Ne gerek var bir eşyaya o kadar bağlanmaya? Şimdi böyle düşünüyorum. Hem şimdi eşyalarımı ayırdığım zaman hala işe yarar olanları ihtiyacı olanlarla paylaşmayı seçiyorum. Bu da bana ayrı bir mutluluk veriyor. Neyi çıkarmaya karar verirsem daha iyisini çekiyorum hayatıma. Şimdi buna yürekten inanıyorum. Böylece gelişime her zaman açık olduğuma da inanıyorum.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla