Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2012, 09:37 PM   #22 (permalink)
Neptün
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :)

Herkese merhaba,

Hoşgeldin'leri kabul ettim sonra yazmadım, haklısınız :) Bugün birkaç şey yazmak istiyorum kendimi tanıtmak adına...

Siteyle tanışmam liseden mezun olduktan sonra bir senelik dersaneye gitme dönemimde oldu. Tabii ki google araması sonucu bu şahane forumu buldum :) Başlarda pek ilgilenmesem de zamanımın geldiğini hissettiğimde telkinleri sürekli olarak dinlemeye başladım. Üniversiteye gittim. 3 sene istemediğim bir bölümde okuduktan sonra okulumu bırakıp istediğim okula geçtim.
Şu anda hala hedeflerim ve planlarım üzerinde çalışıyorum.

Kendimi geliştirmek için de ayrıca çalışıyorum. Bu forumdan öğrendiğim çok fazla şey var. Bu forumdan ve bu forumdaki çok değerli arkadaşlarımdan...
Kitaplardan keza, seminerlerden, diğer sitelerden vs. Umarım bunlara her an yeni bilgiler ekleyerek hem kendi gelişimime hem de dostlarımın gelişimine katkım olur diyorum.

Arada gel-git yaşadığım dönemlerim elbette oldu. Hatta durduğum, bir şey yapmadan beklediğim zamanlar da oldu ama yılmadım. Yılmayı da düşünmüyorum yaşadığım sürece inşallah.

Şu an hayatımda günlük hedefler dışında birkaç hedef var ve onlara ulaşma çabasındayım. Eğitimim ve mesleki kariyer anlamında... İnşallah birlikte bu hedeflerime ulaşabileceğim. Hayırlısı olsun.

Bahsetmek istediğim bir şey daha var.
Dün akşam başlayan ve bu akşama kadar devam eden bir huzursuzluğum oldu. Nedenini tam olarak bilemiyorum. Bu gece onun için bir çalışma yapayım diyorum. Sonucu burada paylaşıcam.

Sevgi ve dostlukla...
Neptün