Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2012, 04:00 PM   #25 (permalink)
Neptün
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :)

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canimm,

Bugun nasilsin? Umarim daha iyisindir,

Iyi olmani diliyorum....
:) Çok teşekkür ediyorum.
Çok iyiyim. Her şey yolunda. Sorunu keşfettim
Alıntı:
che1987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günaydın Neptün ;
Geçici dalgalanmaların normal olduğunu artık öğrendik durup geçmesini bekliyorduk biz fakat görüyorum ki senin bu anlamda çalışman varmış yapıp sonucunu gördükten sonra paylaşımını bekliyoruz. Zira ben de şu an için bu döneme girdim gibi..

Sevgiler
Merhaba,
Dalgalanmaların bir sebebi var. O kadar da normal değil yani bir bakıma :) Bilinçaltında yatan sorunların ortaya çıkmasını sağlıyor bu dalgalanmalar. Orada geçmesini beklemek yerine nedenini sorduğumda hem daha hızlı geçiyor hem de var olan soruna köklü bir çözüm getirebildiğime inanıyorum.

Benim yöntemlerimden biri vücudumu kullanmak
Diğeri, egomla konuşmak, onu yatıştırmak
Bir diğeriyse ona sorular sormak

En ufak bir mide bulantısı, el-ayak terlemesi, baş ağrısı, göz kuruması ıvır zıvır aslında bilinçaltı bir sürü bedensel hastalık gibi görünen şeylerle bilincimize mesajlar veriyor.

Kırmızı alarm! Mide ekşimesi!!! Neden çünkü korku var!
Neden korktuğunu soruyorum. Cevap geliyor. Cevaba göre olumlama veya meditasyon uyguluyorum.

Louise L. Hay'in Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri kitabı rehberim oldu adeta. Oradan bakıyorum, ne neden olurmuş. Ya da Reiki ile ilgilenenler de bilir bunu.

Şimdiki sorunum ise ilerleme korkusu ve yeni olanı benimseyememe. Bu yüzden bir huzursuzluk yaşamışım meğer :) Kendime meditasyonla ve egoyu ikna ile iyileştirdim. Şu an çok iyi hissediyorum.

Egonun rahatı bozulunca hemen huysuzluk etmeye başlıyor ya işte böyle konuşuyor o da :) Dili yok ne yapsın...