Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2012, 06:06 PM   #92 (permalink)
kontes su
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam kontes. bir şey itiraf etmeliyim. daha önce söylemedim çünkü motivasyonunu kırmak istememiştim çünkü bu türden şeyler duymak beni rahatsız ediyordu. ama sonra senden hiç bir şey saklamadığımı ve saklamam gerektiğini düşündüğüm için söylermeye karar verdim. zaman zaman bu çalışmayla ilgili şüpheye düştüğüm zamanlar olmuştu hatta daha dün bile. sanırm dalgalanmalarımla ilgili bir durum. ama bu gün öyle düşünmyorum çünkü her gün bunun aksini deneyimleme durumum oluyor aslında. herşey yavaş bir ritm de ama güçlü ve sağlam bir şekilde ilerliyor. sadece benim gören gözlerimi her gün biraz daha açmam gerekiyor. kontes biliyor musun, biz ikimiz sen ve ben çok ama çok iyi oluyoruz:)) iyi ki varsın.

bu tür şeyleri bende duydum nympa ama şöyle düşündüm herkesin beklentisi farklıdır. her kişi farklıdır. sen odunum parası diye inat edip halen niye bana etki etmedi diye beklersen bu telkin değil hiçbir şey işe yaramaz. bu telkinler bizdeki eksiklikleri açığa çıkardı. şimdi bunları nasıl telafi edip,değiştirebilirize odaklanmak lazım. kişilik değişmez elbet ama kötü huylar törpülenebilir. şimdi bu telkinlere odaklı değilim ben. beklentilerle dinlemiyorum.relaks akışa bıraktım kendimi, ne yapacaksa zaten yapar,yapmasa bile bendeki sinir duygusunu aldı,kolay sinirlenen biri değilim zaten ama kızdığım şylere kızmadığımı söylüyorlar bu ara. birşey bekleme öylesine dinle. elbet etkisi olacaktır.birde deneme bazen bişeyler düşünüyorum basit şeyler. mesela geçengün hamurişi olsa evde diye hayal ettim. akşam yemeğinde dedim çayla felan. annem eve gittiğimde hamurişi yapmıştı. imgeleme gibi birşey yani.e bunu yapabilen insan diğer istekleri içinde güzel şeyler düşünürse olabilir demek.
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla