Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2012, 09:17 PM   #275 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

evet sevgili günlüğüm,uzun süredir negatifliklerimle seni bıktırdım dimi

artık bunun bi işe yaramadığına karar verdim,oturup en kötü senaryoları düşünmekle bişi olmuyor. Sen kendine yardım etmezsen ne telkinler ne burdaki insanlar sana yardımcı olamıyor

Ben resmen 1 aydır kendimi kapatmıştım gene her şeye eski lavinya oldum diyip duruodum, her şeyden sıkılıyodum,en kötüsü hiç şükretmiyodum, gerek ailemden gerek sevgilimden sürekli şikayet ediyodum,şikayet ettikçe ise daha kötü tepkiler alıoydum,hayatım daha kötü oluyodu

Bunda kendimi bırakmamında büyük payı var,bi türlü kendimden memnun olamıyorum,hiçbişeyimden,bu yüzden hiçbişey de yapasım gelmiyodu,ne olumlama ne meditasyon vs... Uykusuzluk beni mahvetti 1 aydır gece 3-4te yatıp sabah 7de kalkınca tüm gün şapsal gibi oluyo insan tabi günün bereketi kaçıyo her işi kötü gidiyo Sabah bi kalkıyorum gözlerim şiş suratım kireç gibi iyice çirkinleştim haa diyodum, okula gidince güzel bakımlı kızlarla kendimi kıyaslayıp duruodum haha :D:D bu da insanın enerjisini alıyo resmen tabi.

Buraya son yazdıklarımı da okudum da, sürekli şikayet etmişim ama sürekli. E tabi edilen yardımlarda bi kulağımdan girmiş ötekinden çıkmış

Artık okulum tatile girdi, siteyi okuyup duruyorum ,her şeye yeniden başlamaya karar verdim. Daha fazla vakit kaybetmenin anlamı yok,şimdiye çok daha ilerde olabilirdim ama vardır bunda da bi hayır

Öncelikle benim pozitif düşünceyi özümseyebilmem gerek, her şey ondan kaynaklanıyor. Negatif düşünüyorum, kafamda senaryolar yazıyorum, sonra ona göre hissettiğim duygular değişiyor, ve buum durduk yere etrafımdaki insanlara patlıyorum:D
Ondan sonra kendimi,ailemi,sevgilimi,hayatımı olduğu gibi kabul etmeyi sevmeyi öğrenmem gerek. Şükretmeyi bilmiyorum. Hep daha fazlasını istiyorum çünkü içimdeki boşluğu saçmasapan şeylerde arıyorum,öle doldurmaya çalışıyorum,mesela bi kıyafette,yada yeni bi telefonda, yada sigara içmekte vs vs daha da çoğaltabilirim :) Elimdekilerle yetinmesini mutlu olmasını öğreneyim ki, daha fazlasına hazır olayım dimi:) Şikayet ederseniz,elinizdekileri de kaybediyosunuz arkadaşlar unutmayın.
Ben hiç kendimi beğenmem mesela, yüzümü beğenirim ama yanaklarım şişko derim, bacaklarım çarpık derim, gözlerim çok baygın bakıyo derim, giydiğim hiçbişey yakışmıyo derimorantısız bi vücudum var derdim var da var derim sıralarım herkesi kendimden daha güzel görürüm. Ailemi beğenmem,şöleler böleler. Sevgilimi beğenmem,asabi kıskanç vs derim, ama yaptığı iyi şeyleri hiç görmem. E şikayet ettikçe de bu size daha kötü olarak dönüyor. Çünkü ben önce kendimi değiştirmeyi öğrenemedim. evet baya ilerledim aşama kaydettim ama bi yerde bi yanlış yaptım,uygulamaya dökemedim tam olarak. Babama kızıyorum çok sinirli asabi diye, e diyorum sonra kendime bakıyorum sabah çayı geç koydu diye anneme bağırırken buluyorum kendimi. Demek ki kendimi değiştirememişim ben daha !
Bu konuda her türlü yardımınıza açığım. Ben şöle düşünüyorum, telkinlere 2 gün ara veriyorum. pazartesi yeniden başlıycam,çünkü etkilerini kaybetmeye başladılar. Sonra özlem şahinin bi konuda yazdığını kendini onaylama olumlamalarını her gün yazıcam ,buraya da kopyalayım.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post91219 bu linkteki olumlamalar çok güzel herkese öneririm,ben kendini onaylama olumlamasını yapıcam ilk önce.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-1-bolum.html burda özlem şahinin bahsettiği şekildede olumlamalar yapıcam.

Şimdilik bu kadar,forumu okumaya devam ediyorum,bu sefer uygulamaya geçerek, her şeye yeniden başlıcam.Çünkü çok vakit kaybettim :( şu kendimi değiştireyim önce,hayatımı kabullenmeyi öğreniyim. Hergün olumlamalarımı yapıyım.Sonra yapacağım daha çok şey var. Ücretli telkin cdlerinden almayı fln düşünüyorum. Sonra kilo vermek,boyumu uzatmak,sevgilimle olan ilişkimi düzeltmek, okulda başarılarımı artırmak zekamı artırmak gibi şeyler ve etrafımdaki insanlara da yardım etmek istiyorum.Sonra da hayatıma parayı çekmek Ve istikrarlı olmam gerek,başladığım işi devam ettirmeliyim, ben hep yarıda bırakıyorum..:)

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla