Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2012, 02:44 AM   #122 (permalink)
Neptün
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Merhaba sevgili acemisirine,

Günlüğü baştan başlayıp okudum bir S muhabbeti almış başını gitmiş. :) Hemen hemen her postta s var. Artık okurken dua etmeye başladım, inşallah diğer mesajlarında s'den kurtulmuş, rahatlamıştır diye. Kurtulmuşsun anladığım kadarıyla... En sonunda sevgi dolu bir barış imzalanmış sanırım :) Bundan söz etmek ne kadar doğru bilemiyorum ama yanlış bir şey söylüyorsam lütfen bağışla... İçindeki sıkıntının sebebi birçok şey olabileceği gibi hiçbir şey de olabilir, bir arkadaşımız da bahsetmiş bunda. İnşallah her an her saniye daha da iyiye doğru ilerlersin ki öyle oluyor :)

Genel olarak bol şükür'lü mesajlarını ve sürekli iyi niyetli bakış açısıyla olanları görmeni çok sevdim. sen iyi bir insansın ve güzellikleri, iyiliği ve sonsuz mutluluğu hak ediyorsun.

Senin mesajlarından feyz aldım ve beni gerçekten çok mutlu etti. Çünkü olumsuz şeyler yaşamış olsan bile her zaman şükrediyorsun. Bu büyük olgunluk ve farkındalık.
Sana minnettarım.
İyi ki varsın.