Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2012, 02:50 AM   #27 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Puanla Özel Telkin Cd si Yaptırmak İçin

Alıntı:
eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geri dönüş olayına birşey diyemeyecem ama ne kadar tanıtım yaptığını merak ediyorum .. 2-3 yere sitenin adını yazmak tanıtım mı ? .. buradan tanıtım yaptığın yerlerin linklerini atarmısın .. ve buraya çok kişi yönlendirdim diyorsun .. yönlerdiğin kişilerin site nicklerini söylermisin ? ..

eğer yeterliyse bizzat ben atakan bey'e iletmeye çalışacam ..
biraz azarlar gibi dediniz ama neyse:))
hayır tabiki bi kaç yere sitenin adını yazmak değil dediğim..
her zaman aktif olduğum bi forum var www.bizbizesaglik.com diye ordaki herkes faydalansın diye bisürü başlık açtırdım,telkinleri olumlamaları siteden makaleleri herkese anlatmaya çalıştım.. buyrun linklerini veriyim lavinya nicki altında yazanlar benim yazılarım..mp3 linklerini de zerynthia hanımın izniyle paylaşmıştım.Gerçekten çok şey paylaşıp anlattığım için ,bu puanla isme özel cdyi de geç farkettiğim için ölesine yazmak istedim buraya. Yoksa bu paylaşımlarımın hiçbirini karşılık amaçlı yapmadım,zaten tarihlerine bakarsanız o forumdaki yazılarımın baya eski:)

burda telkinlerle pozitif düşünmeyle olumlamalarla tanıştıktan sonra o forumda 90a yakın konu açtım,insanlara elimden geldiğince anlatmaya çalıştım,daha önce hiç duymadıkları bi şeyi bu sayede öğrendiler :) üye oldular mı inanın bilmiyorum ama, sitede her mesajımda bahsediyodum bi bakalım uğrayalım fln diolardı ama pek de sormadım üye olmuşlar mıdır diye...

http://www.bizbizesaglik.com/forum/f...-D%FC%FE%FCnme

http://www.bizbizesaglik.com/forum/f...le-Zay%FDflama

Pozitif Hayat Sevgi'si

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla