Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
Sorma sevgili Neptün, halen daha o "s" muhabbeti var..
Kendi istegim disinda olusan bi durum.. Ben istemedikce yanimda, ben istedikce yanimda :)) yani ne yapsam yada ne yapmasam beni cok benimsemis olacakki benden vazgecmek bilmiyor..
Ee haliyle bi cözüm yolu bulmam gerekiyor ve bende onu oldugu gibi kabul ettim.. Artik ondan sikca bahsetmiyorum.. Iyice canima tak etti demeyene kadar.. :)))
Evet bir baris imzaladik tanimadigim anlamadigim cikaramadigim "s" ile..
Sevgili Neptün, yaratilis bakimindan zaten bizi Yaradan mükemmel yaratmis.. Elbette kolay olmadi hayatim süresince (kaldiki yasli degilim ama) olumlu ve iyi düsünmek ama baktim ki sirf olumlu ve pozitiv düsünce insani rahatlatiyor ve daha ilimli cözümler bulmaya yardimci oluyor..
Güzel dileklerin ve güzel paylasimin icin ben sana tesekkür ederim..
Yaradan daim seni korusun, hayatina hep olumlu bakanlar ve pozitiv düsünenler rast gelsin, yasamak istediklerin hep iyiliklere dönüserek senin olsun..
IYIKI VARIZ.. |
Merhaba acemisirine,
İyi geceler. İçindeki sıkıntıyı bulmak için yazma çalışması yapmak ister misin? Belki faydası olur. Soruyu soruyorsun ve cevabı bilinçaltından çıkıp geliyor eline. Sen de sorarsın, içimdeki sıkıntının sebebi ne, diye.
Buradaki yöntemi kullanabilirsin bunun için:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-sorun-ne.html
İşine yarayacağını düşünüyorum ve ümit ediyorum.
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. İyi ki varsın. Seni tanımak muhteşem! :)
Sevgi ve dostlukla...