Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2012, 05:03 AM   #17 (permalink)
ronemuen
Teğmen

Tesekkür: 22
25 Mesajinıza toplam 53 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ronemuen is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Faydasını Görenler

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
telkinler bilinç altınıza mesajlar gönderiyor bu doğru..ama siz bu tedirginlğiniz ve güvensizliğinizle olacak mı olmayacak mı diye kontrollerinizle her an tam tersi mesajlar gönderiyorsunuz bilmeden..örnek verecek olursakk

telkinler öğrenirsin diyor sabah ilk aklına gelen öğrendim mi diye soruyorsun..ve ego konuşmaya başlıyor..aha öğrenememişim..zeten kendim öğrenemediğim için destek aldım destekte işe yaramadı...haydaaaa...hergün telkinler olumlu mesajlar verirken sen o mesajları güvensizliğinle iptal edip bozuyor olabilirsin.

yapılması gereken şu .. sadece telkinler için değil yaptığımız tüm çalışmalar için..serbest bırakmak..oldumu olmadı mı diye sürekli kontrol etmek olmayacağına dair güvensizlik mesajı veriyor benden söylemesi..
aslında bu yazdığın anlatımı bir çok bölümde anlatsan iyi olacak çünkü dalgalanmanın da burada sebebi anlatılıyor ülkemiz yıllardır öğretilmiş çaresizlik illetiyle boğuşurken örneğin en meşhur lafları (yapacak bir şey yok) bu cümle hayatta en sinir olduğum cümledir en ufak bir sorunda pes ediyoruz bir çoğumuz ben dahil telkin cd lerini dinleyince sabaha abdullah canıtez olarak uyanıcaz yada cd lerei dinleyince ağrıyan bir diş çekilince biten sorunlar gibi zannediyoruz aslında tüm olay tahteravallinin karşısında da kendimiz oturduğumuzu kabul edip ona göre davranmalıyız kendimize ki sonuç alalım
ronemuen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla