22-01-2012, 10:58 AM
|
#16 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: fiziksel özellikler konusunda aşırı önyargılıyım..hem kendime hem başkalarına Alıntı: lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı
imported angel sanki tam olarak beni anlatmışsıın :):) bende hep belli bi kişiliği tarzı olan insanlara özeniyorum, kendimi bi türlü bulamadığımdan dolayı :) | Kendini bulamamak.... Ne kadar da guzel ozetlemissin lavinyacim... Hepimizin en buyuk istegi de bu degil mi zaten , KENDINI BULMAK , KENDINI FARKETMEK...Kimseye ihtiyac duymadan ne kadar degerli ve ozel oldugun kesfedebilmek.... - Bana gore ne telkinler , ne olumlamalar ne de yapilan eft, meditasyon gibi kisisel gelisim programlarindan faydalanmak, eger kisinin kendine inanci yoksa hep yarim kaliyor, tam ve kalici fayda saglamiyor... Cunku bunlardan faydalanan kisi bu etkilerin gecici oldugunu kendini inandiriyor, bu gelisimlerin omurluk olabilecegini dusunemiyor...Ve kendine bu konuda inanmiyor ve guvenmiyor...
- Tek yapmamiz gereken sadece baskalarina bu kadar kolayca guvenebilirken , neden kendimize guvenebilmemiz bu kadar zaman aliyor , bunu farketmeliyiz... Bu da ancak kendini her kosulda, her yerde kendini bilerek hareket etmekten geciyor... Kendini, nefesini, sozlerini. dusuncelerini izleyebilmekten geciyor...
Ben bunu farkedeli 2 ay kadar oldu arkadaslar ve inanin bana artik daha bir Arzu`yum, adimin anlami bile beni daha cok heyecanladiriyor artik...Daha bir benim... Ben kendi icimdeyim ve orasi benim , sadece benim OZEL alanim... Hepinizin kendini bulmasi dilegiyle.... |
| |