Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı
imported angel sanki tam olarak beni anlatmışsıın :):) bende hep belli bi kişiliği tarzı olan insanlara özeniyorum, kendimi bi türlü bulamadığımdan dolayı :) |
yani bu bahsettiğim olay mesela atıyorum en basitinden yaş 30 a gelmiş senelerdir saç rengi olarak denemediğim renk kalmadı ve hala kendi en iyi saç rengimi aramaktayım... " benim rengim budur" diyemiyorum bir türlü...neyi denesem gözüme "emanet" veya " özenti" izlenimi veriyor...ne renge boyatsam illa bi kusur buluyorum ve yakıştıramıyorum....imajları konusunda kararlı ve tutarlı olan insanlara gıpta ediyorum...mesela bazı sanatçılar var senelerdir aynı saç rengiyle geziyorlar değişiklik yapsalar bile belirledikleri temeli bozmadan ufak tefek değişiklikler yapıyorlar ve bu da kendileriyle bütünleşmiş vaziyette...mesela jennifer lopez senelerdir aynı saç renklerini kullanıyor ve saçları efsane olma yolunda...herkes o saç rengine jennifer lopez saç rengi demeye başladı....
işin soyut kısmına gelirsek...tabi ki birşeyler hakkında fikrim var ancak çoğunluğu olaylara objektif bakmak adına çift yönlü veya nötr fikirler....yani birşeyin ne karşıtı olabiliyorum ne de tutkunu...herhangi bir şeyde tarafımı seçemiyorum rengimi belli edemiyorum....siyah veya beyaz olamıyorum...hep gri taraftayım bu da beni kişiliksiz gösteriyor gibime geliyor...