Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2012, 01:16 PM   #20 (permalink)
juger
Yüzbaşı

Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
juger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura about
Standart Cevap: fiziksel özellikler konusunda aşırı önyargılıyım..hem kendime hem başkalarına

Alıntı:
Lusid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendi düşüncelerimi yazacağım. Kimse üstüne alınmasın, kimseye cevap yazmıyorum...

Zayıf olmak isteyen var, kilolu olmak isteyen yada kaslı olmak isteyen insanlar var. Aynı şekilde estetik ameliyatlarının da yanlış olmadığını düşünmüyorum. Bu vücudumla da mutluyum, sorun yok ama estetik ameliyatı olunca ya da spor yapınca daha mutlu olacaksam yaparım . Saçımın, kaşımın şeklinden memnun değilsem imkanım olduğunda estetik olurum ama olamazsam da kendimi üzmem, depresyona girmem. Yaşasın teknoloji .

Diş teli çok popüler mesela. Dişlerine bakan insan çok. İnsanların diş teli takması çok tepki almıyor ama estetik ameliyarlar tepki alıyor. Ben diş teli taktıracağım deyince olumlu karşılanıyor ama estetik olacağım dediğinde bir dövmedikleri kalıyor. Sözlerinle dövüyor insanlar. Düşüncedeki temeli aynı aslında, şaşırıyorum böyle tepki verenlere.
Çünkü estetik ile diş teli birbirinden çok ayrı yerdeler. Diş teli dişin yapısını, şeklini değiştirmiyor. Dişleri düzeltmeye yarıyor. Evet aynı zamanda bir burun estetiği de burnu düzeltiyor. Ama burnun şekli değişiyor. Farklı bir burun oluyor.

Ama yine de estetiğe karşı çıkmak yanlış. Herkesin kendi seçimidir
juger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla