Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 03:01 PM   #260 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

güzel bir cuma gününden tüm hayatım değişti ailesine kocaman selamlar efenimm geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarımm sabah programı sunan kadınlar gibiyim yaa ehehehe ama bu söylediklerim içten
yine moralim yerinde allaha şükür.günlerim oldukça dolu geçiyor eft yapıyorum bazı durumlara sonra spora başladım 1 hafta oluyor.daha önce tae bo ve aerobiğe gitmiştim.spor yapmayı çok seviyorum.uzun süre salmıştım kendimi toparladım tekrar.bedenim kendini toparladıkça keyfimde yerine geliyor.çalışmadığım için evde yapıyorum internetten bir amca buldum adı billy bir saat videosuna takılıyorum terden sırılsıklam oluyorum.bayılırım zaten zorlayan şeylere acıyı hissetmeden vücudun çalıştığını hissedemiyorum.bir ara pilatese takıldım ama tempo yavaş geldi yaa böle hoplayıp zıplamalıyım tae bo yu tek geçerim her akşam reiki yapıyorum geçen ablama uyguladım yine ilk zamanlar pek bişey hissedememişti.ama bu sefer enerji akışı baya güçlüydü sanırım.uyguladığım yerde sıcaklık ve açılma hissi duymuş bende zaten elim kapılmış gibi geri çekememiştim ilginç bir deneyimdi ikimiz içinde.
bayram güzel geçti normalde bizim eve tek tük misafir gelirdi.babam dışında misafir yolu gözleyen pek yoktur bizim evde ablam börek yaptığında ben fazla yapmayalım ya bizim eve kimse gelmez ki diye gülmüştük.büyük konuşmamak lazımmış kapı bir kere çalındı ve hiç susmadı.normalde gelenlerden rahatsız olur bayramlaştıktan sonra odama çekilirdim.gerçekten değişmişim yanlaında durdum muhabbete katıldım espri falan yaptım.ablam çok şaşırdı 44 çok mutlu oldum ya gelenlerden ilginçtir
bayramın ikinci günü tuhaftı ama.arkadaşım sevgilisnden ayrılmış ama ayrılma hikayeleri benim geçmişte yaşadığım olayla çok benzer.aynı hisleri tekrar yaşadım acaip özlem duydum ona karşı.saçma salak bir durumda ayrılmıştık zaten.ciğerim yandı desem yeridir nerdeyse arıycam yani.sonra kzıım saçmalama dedim bitmiş gitmiş mevzu.onu özlediğimden değilde o an yaşadığım duygular havada kalmıştı sanırım dusun saolsun bizim kankide uyandırıverdi.gittim eve yüzüm gözüm morarana kadar eft yaptım da anca geçti şimdi daha iyiyim eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı dimii bunun dışında gereksiz bir tartışma daha yaşadım.daha önce hayran olduğum biriyle.yani onu hep kendimden üstün tutardım.oysa söyledikleri o kadar tutarsızdı ki bu kadar tutarsız şeyler söylemesine şaşırdım.hemen karşı atağa geçip kimseyi suçlamadan durumdaki tutarsızlıkları anlattım.verdiğim cevaplara karşı doğru dürüst birşeyler söyleyemedi.sorunun etrafında döndü durdu olaya tarafsız kalamadı.ecük gerildim ama kendime güvenime net cevaplarıma hasta oldum değişiyorumm ve bu çok güzel bir değişimm inşallah daha iyi olucam
okuyan varsa bu yazımı şimdiye bayılmıştır sanırım bayramdan beri yazamıyorum napimm
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla