Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2012, 09:22 PM   #52 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Bugün çok verimli çalıştım. Tek başıma harika bir çalışma planı yaptım. Önüme çıkan her engeli soğukkanlılıkla aşmayı başardım. Çalışma arkadaşlarımı seviyorum. Onlarla sorumlulukları paylaşmak iyi oluyor. Daha az zamanda daha çok iş yapılabiliyor. Herşeyi ben en iyisini yaparım diye aşırı kontrolcü tavır geliştirmek doğru gelmiyor. Sorumluluklarınızı paylaşın diyordu bir yazıda. Böylesi herkes için daha iyi. Ama planı ben yapmayı seçiyorum. ;) Ve onlarla(çalışma arkadaşlarımla) birlikte yaptığımız çalışma planını en verimli şekilde uygulamayı seçiyorum. :))

Verimli çalışmamı devam ettirmem gereken bir döneme giriyorum. İki hedefim arasında denge kurmaya çalışıyorum. Çok şükür herşey yolunda sağlığım yerinde. Daha ne isterim.

Bu arada bugün harika bir haber aldım. Yakında çok istediğim, hayalini kurduğum birşey gerçek olacak gerçek olduğunda buraya yazmaktan ve sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağım.

Hayat harika ben hayata gülümsedikçe o da bana gülümsüyor. Yine akşam dönerken vapurda gün batımını izlemek muhteşemdi. Çok yıllar kullandım ben aynı yolu ama yeni yeni bazı güzellikleri keşfediyorum. Demek hiç bakmıyormuşum o gözlerle. Şimdi farkedebildiğim için şükürler olsun.

Kendimi seviyorum, insanları seviyorum, canlı olanı seviyorum ve korumayı seçiyorum. Hayatı seviyorum.

Çoğu zaman önemsiz birşey şehirde yaşayanlar için çeşmeden su akması. Ancak kesilince anlıyoruz kıymetini. Çeşmeden suyumuz akmaya devam ettiği için bile şükürler olsun. Hatta elektriğimiz, ısınma imkanlarımız için de şükürler olsun.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla