Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2012, 02:29 PM   #60 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuşa yaklaşma sürecimi izlediğim günlüğüm

merhaba sevgili günlük
sana yazmak için birkaç gün bekleyip arayı açtım çünkü kendimde gözlemlediğim değişikliklerin sadece o güne ait olmadığını doğrulamak istedim...

son birkaç gündür kendimi daha sevgiye doymuş hissediyorum...
2 hafta önce telkinlere tekrardan başladım...yeni başlamışcasına ego ve suçluluk dinleyerek...2 haftamda da suçluluğu çıkarıp ego ve güven şeklinde gidiyorum şu an....ve pembe kuvars taşımı kullanmaya devam ediyorum...
güniçinde fazla değişik olay meydana gelmemesine rağmen ufak günlük eylemlerden de zevk almaya başladım....mesela eskiden camdan dışarı baktığımda mutlu mutlu oynayan çocukları gördüğümde içim burkulurdu ben niye böyle olamadım zamanında diye....(evimizin arka cephesi çocuk bahçesine bakıyor da) ama şimdi onları görünce onların mutluluğu beni de mutlu ediyor....enerji veriyor...artık yaşayamadığım mutlu kareleri görmek karşısında burukluk yaşamıyorum..çok güzel bir his....

bunun sonucu olarak yakınlarımdan daha fazla sevgi görmeyi elde ettim ve artık arkadaşlarımdan yakınlarımdan eskisi gibi çok şey bekleyip beklenti içine girmediğimi farkettim....evet onlarla mutluyum ama artık onlarsız da yapabiliyorum...tek başına eğlenebilmenin de yollarını buluyorum....eskiden bir arkadaşımla bi yakınımla bir gün konuşamasak görüşemesek haberleşemesek içimde bi eksiklik olurdu...güne dair tamamlanamamış bir parça var gibi hissederdim..artık öyle hissetmiyorum...günü olduğu gibi kafamda bitirmeyi kabul ediyorum artık....ve eskiden kendi kafamda yarattığım bi eksikler için kimseyi de borçlandırmıyorum...kendisini çok özletti arayı kapatmak için benimle daha fazla görüşsün birşeyler yapsın demiyorum

bir de kendimi daha iletişime açık ve hissetiklerimi anlatmaya paylaşmaya daha istekli görüyorum...içimi dökmek daha çok hoşuma gidiyor..içimde tutmaktansa.....son günlerde insanlarla iletişimim daha çok arttı ve daha fazla karşılıklı sevgi alışverişine tanık oldum....eskiden düzenli olarak veya yeterli olarak sevgi alamamaktan şikayet ederdim..şimdi düzenli olarak o sevgiyi alabiliyorum....insanlarla olan diyaloglarımın sonucundan daha fazla tatmin olabiliyorum...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla