Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2012, 02:32 PM   #16 (permalink)
suyahapsettim
Üsteğmen

suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough
Standart Cevap: umut ışığım

insanlara güvenmenn ne kadar zaman aldığını bilmiyorm ama en azından kendimi doğru ifade etmenn mutluluğu içerisindeym ve sarfettiğim her kelimenn beni nasl esir aldığını öğrendm ki bundan sonra da sözlerime fazlasıyla itina göstericem hiçkimse için duruşumu değiştirmicem kendimi olduğum gibi seviyorum ben zaten mutlu bir insanım buunun için peşinden koşmama gerek yok ki zaten mutluluk bizim içimizde, gün geçtikçe hayallerime daha fazla yaklaşıyorm belki şimdi olmadı diye üzüldüğüm şeyler ileride iyiki olmamş diyeceğim şeyler :) hayatı seviyorum ben mutluluğu hakediyorum karşıma çıkan insanlarda aynı derecede hep güzel olan şeyleri kendime çekiyorum yolum hep açık