Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Tatlı kontes, açkçası yazdıklarını dün okudum ama yazmadım. iyice düşünmek istedim, tartmak istedim, kendi deneyimlerimi düşünmek istedim ki sana en doğru şeyi söyleyebileyim diye çünkü bunun senin ve benim için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. düşündüm evet ama ben sanırım seni haklı buldum kontes. sonuçta ortada bir aldatılmışlk söz konusu. ha şarkıda dediği gibi aşk herşeyi affeder mi? belki ilişki biter ama o kişiyi affederek. ama tatlı kontes biz bunu şimdi biliyoruz ama o zamanlar değil. yni affetmenin ne kadar özgürleştirici bir duygu olduğunu.yani nasıl desem bana göre o vakitler verdiğin tepki doğru bir tepkiymiş ama çok kızmış ve affetmemişsin onu ki, evrenin yasalarıyla ilgili yazlanalr doğruysa bu sana geri dönmüş. ama sana bir şey söyleyeyim mi kontes artık bitti:) evet artık senin için de benim içinde bu türden duygusal travmalar bitti. neden biliyor musun? çünkü farkına vardık, anladık ve bitti. inan bana.artık geçmişte yaşadğımız duygusal travmaları yaşamayacağız. sana bir şey anlatmak istiyorum neden böyle konuştuğuma dair.umarım burdasındır ve yazdıklarmı görürsün. |