Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI geçen hafta son giden beyfendi geri döndü. bunu sana yazmadım çünkü ne kadar iyi bir şey bu ne kadar değil bilemiyorum, ya da belki seni bu durumla ilgili sıkmak istememişimdir bilemiyorum ama özellikle yazmadım. tabi içimden senden hiç bir şey saklamamam gerektiğine dair baskıcı bir durum var ama zamanını beklemem gerektiğini düşündüm ve zamanı da senin yazdıklarının akabinde gelen zamanmış şimdi anlıyove anladrum. herşey oması gerektiği zamandan ve olması gerktiği gibi oluyor.
beni aramasından bir gün önce evdeydim ve iyi hissetmiyordum onunla ilgili olarak. sonra düşünmeye başladm. madem karşımızdaki insan bizim aynamız, madem biz karşımızdaki insanlara bu rolleri veriyoruz ve onlarda oynuyorlar ve başımıza gelen herşeyi biz yaratıyoruz nedir dedim benim yaptığım ve düşündüm.onun tarafından sürekli değersz hissediyordum. yani o ne kadar reddetser de içimden bu hissi atamıyordum ve kendimi değersiz hissettiriyordu bana. ve birden anladım ki aslında bezi, n değer vermiyormuşum ona. cidden sanki bir şimşek çaktı kafamda evet aslında ben değer vermedim ona. eğitim seviyemiz, farklılığımız ve benim çevrem ile onun çevresi benim yaşanmışlklarım ondan daha fazlaydı ve ben farkında olmadığım bir kibirle, içten içe hak ettiği değeri vermedim ona. ve bu bana yansıdı.bunları düşündüm. çok büyük bir içtenlikle özür diledim ondan ve kendimi affettim. ve ertesi gün aradı beni. |