Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI canımsın teşekkür ederim samimiyetine. elbette cevap veririm sana çok da sevinirim sorularına. o aradığında müsait değildim konuşma için dolayısıyla havadan sudan konuşabildik sadece ve ben yine kızgınlığımı öfkemi söyleyemedim ona. hatırlar mısın öncekinde de böyle olmuştu ve ben yine söyleyememiştim içimdeki öfkeyi kusamamıştım.şimdi de öyle oldu. ertesi gün sabahın köründe aradı iki kez açmadım telefonu üçüncüsünde kapının önündeydi kapıya gelmiş. bana söylediği seni çok özledim, sensiz olmuyor galiba. çok konuşkan bir adam değildir nitekim yine konuşmadı aslına bakarsan ben de sorgulamadım, istemedim sorgulamak. egom öne çıksın istemedim. değilmi ki ben o yokken acı çektim, neden egom uğruna sorgulayayım ki dedim kendi kendime.onu affettiğimi kelimelere dökmedim yani akışına bıraktım. işte böyle. ama şimdi de aklımı kurcalayan başka şeyler var onunla ilgili:) acaba diyorum eskisi gibi kendimi üzecek ya da evhamlanacak şeyler mi arıyorum kendime:) ama bak farkına varıyorum akabinde hemen:) peki sen bu son beyfendi ile ilgili sorguladın mı kendini. içten içe ona ne hissettiğine dair bu önemli sanırım. |