Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI çok ilginç hep olmasını istediğim birşey bu benim. dönsün ve bunu desin. ama olmadı hiç. sen ona öfkeni söyleyemiyor değilsin. artık öfkenin nedenini ve nasıl kontrol edeceğini öğrendin. affetmeyi öğrendin. affettiğin için dilin söylemek istiyor ama beynin buna gerek duymuyor. isteyen sen değilsin dilin. buda gelişme gösterdiğinin belirtisi. çok mutlu oldum bunları duyduğuma. yanlız son satırlarını tam anlayamadım.sen bu vatandaşa bir şans dahamı verdin. seni üzmesinede sen izin verirsin mutlu etmesinede bunu unutma.benim bu bey sondan ikinci canım :) çok sorguladım üzüntüsünü en az 6 ay atamadım.sorduğumda sevgi değildi ona hissettiğim boşluk ve boşlukta dolduran kişiydi bunu 6 ay sonra anladım çok acı çektim ama. şimdi iyikide çıkmış hayatımdan diyorum. seninki gibi çevre aile çok farklıydı.hayata bakış açımız çok farklıydı. birde bendeki onu unutamamadeğildi deneyimsizlik tecrübesizlikten kaynaklanan üzüntüydü.sanıyordum ki beni hiç üzmeyecek.haddinden fazla hayal kırıklığı yaşattı rol yaptı. belkide beni ona karşı öfkelendiren dürüst olmayışıydı. |