Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2012, 05:58 PM   #105 (permalink)
nympa
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

canım tatlı kontes. hep istediğin bu şey yani sana dönsün ve bunu sana söylesin. bunu sen mi kalbin mi yoksa egon mu istiyor.bunu tatlılıkla düşünür müsün bir kes daha benim için. başta ben gururumu tamir etmek için istiyordum ama baktım ki bu konuşan ben değilim egom. sonra ona yeteri kadar saygı duymadığımı farkettiğimde önce ondan özür diledim sonra kendimden ve affettim kendimi. ve cevabını vermişsin aslında bak ona duyduğun sevgi değilmiş ki ondan sevgi bekleyesin. bakıyorum ve seninle aynı şeyleri yaşadığımıza bir kez daha tanık oluyorum. çok şaşırtıcı. sanırm sen de benim ki aslında onu kendine layık bile bulmamışsın ki. ben yaptım bunu evet ona haksızlık ettim ve haksızlığı da yedim karşı taraftan:) ona ikinci bir şans verdim sanırım evet ama kızmadan, intikam duygularıyla değil. ona ikinci bir şans verdim evet ama temkinliyimde aynı zamanda. şimdi şunu sorguluyorum ve dikkat ediyorum. kendimi iyi hissediyorum mutlu hissediyorum ama bu onun dönüşüyle ilgili olmamalı. yani dış aşartlara bağlı olmaksızın mutlu ve iyi olmalıyım yoksa hiç bir şey sonsuz değil. ben zaten mutlu olduğum için mutlu olmalıyım. benim mutluluğum bir başkasınn varlığna bağlı olmamalı ve değerim de. Abdullah beyin bana verdiği bir olumlama vardı.yetişkin ilişkisi yaşamayı seçiyorum, ben zaten olduğum halimle mutluyum şeklinde.
özür dilerim karışık yazdıysam anlatamadığım bir yer olursa bana yaz emi.senin mutluluğunu seçiyorum tüm kalbimle.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla