Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2012, 10:24 AM   #109 (permalink)
nympa
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Alıntı:
kontes su Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"hep istediğin bu şey yani sana dönsün ve bunu sana söylesin. bunu sen mi kalbin mi yoksa egon mu istiyor.bunu tatlılıkla düşünür müsün bir kes daha benim için." demişsin ya çok iyi biliyorum ki egom için.kırılan gururum için. ben onu kendime layık görmedim başlarda evet ama sonra yanlış düşünmüşüm aman seviyor seviliyorum işte diye değer vermeye başladım hemde çok değer. ama birşeyi unuttum kendime değer vermeyi.ailede olduğu gibi ilişkimdede kendimi ikinci plana attım. karşımdakine çok değer verdim. olsun,aman herşey dört dörtlük değil oda olmayıversinler arka arkaya geldi.bunu ilk defa yaptım ama. demekki kendimi değersiz yoksaymada tavan yapmışım. :)
"kendimi iyi hissediyorum mutlu hissediyorum ama bu onun dönüşüyle ilgili olmamalı. yani dış aşartlara bağlı olmaksızın mutlu ve iyi olmalıyım yoksa hiç bir şey sonsuz değil. ben zaten mutlu olduğum için mutlu olmalıyım. benim mutluluğum bir başkasınn varlığna bağlı olmamalı" demişssin. çokta güzel demişsin.işte ben burada da dengeyi kuramadım hiçbir zaman. hayatımda biri yoksa hep mazlum,kendi halinde.ne çok keyifli ne çok üzgün orta halli oldum. hayatıma biri girince gözler ışıldamaya başladı,aman bir sevinç bir sevinç erkenden uyanmalar,aynada güzel görmeler. bunlar hep bir şarta bağlı oldu bunu bildiğim vede kızdığım halde.gittiklerinde de büyük hüsran oyuncağım elimden alındı çünkü.bu bende kemikleşti nasıl değiştireceğim bilmiyorum. son bir haftadır buna taktım. hiçbirşey yokken varolduğundaki sevinci yaşa. kendinle flört et farzetki seni çok mutlu eden bişey var hayatında diyorum kendime ama hep düşünürken gözlerim soluklaşırken buluyorum kendimi. aşamadığım çok şey var.umutsuzlaşıyorum bir anda o kadar dengesiz oldumki bir an ohh herşey çok iyi olacak diyorum bir saat geçmeden hiçbir şey işe yaramıyor boşuna uğraşıyorum diyorum.silkelenip kendime gelemedim bir tüürlü mızmız uyuz gibi dolaşan biri oldum. telkin etkisimi bilmiyorum artık ha geçti ha geçecek diyorum. ama gözlerimdeki mahmurluk yüzümdeki durgunluk gitmiyor buda çok snirimi bozuyır. birde şu kafamı toparlaymama. bak nerden girdim nereye geldim. ay geldiler gene bana. iki saat önceside pırpırdım nasıl işse bu .
tatlı kontesim seni o kadar iyi anlıyoum ki çünkü aynı hatta tıpatp aynı hissettiklerimiz ve yaşadıklarımız. hatta ben dedim ki aşk beni iyi bi insan yapıyor:) biz kendimize değer vemediğimiz için mi değesizleştiriliyoruz karşı taraftan yoksa yok sayılma inancımıza dolayısıyla korkumuzu mu başımıza getiriyoruz. galiba ikisi de. ben kendi değerimizle ilgili şunu düşündüm. biz sen ve ben ve diğer hekes aslında seçilmiş insanlarız. Allah tarafından dünyaya gelmek ve bu hayatı yaşamak için seçildik hepimiz. nasıl mı? milyonlaca spermden sadece biri bir çok yumurtadan sadece bizimkini döllediği için. bu sen ve benim için olduğu kadar karşımızdaki insan için de geçeli değil mi? yaşadıklarımız kendi yaratımlarımız.
sen merak etme heşey yoluna girecek. yine dalgalanma yaşıyosun geçecek. bak önünde ben varım. senden bir kaç gün öndeyim ben biliyorsun. ben de de hala oluyor dalgalanma ama süesi çok kısaldı ve şiddeti. kendini affet onun hakkında öyle düşündüğün için sona onu affet. heşey yoluna giecek.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla