28-01-2012, 12:24 AM
|
#308 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı: acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
Her iki yönden gecmis olsun hocam.. Hersey iyi olacak.. Belki biraz anlamsiz bir söz ama yerinde; vardir bunda da bi hayr..
Siz sadece sakin olunuz.. Kardesiniz simdi emin yerde, hastanede.. Iftira konusunu da bi düsünün tasinin nasil böyle bir
duruma bas vurma gereksinimi duydu bu kisi.. Kötü ve igrenc davranisinda bi eksiklik ve eziklik mi var, yoksa birilerinin
kiskirtmasina gelipte mi size böyle davrandi.. Belki ortalik yatisinca bi konusup cözümleyebilirsiniz..
Yaradan yar ve yardimciniz olsun..
Melek ordusunu yardiminiza göndersin ve evrendeki tüm iyilikler sizi kusatsin.. |
bir tane öğrencim var.. kız öğrencim yaşı büyük tabi..
erkek arkadaşı tehdit etti beni bayağı ağır falan küfürler...
kız arkadaşımdan uzak dur diye dumur oldum... daha önce de olmuştu..
kızın erkek arkadaşı geliyor kıza kursu bıraktırıyor.. ruh hastası tipler anlayacağınız.. ben de açtım sövdüm sen kim oluyorsun dedim adresini istedim.. görüşelim diye iyice tırstı.... falan özür diledi tip...
sonra kıza kötü davranmasından korktuğum için üstelemedim...
böyle tipler çünkü güçlerini kendinlerinden güçsüz olanlara gösterir..
kardeşim de ameliyat olacak onu bekliyoruz... doktorların operasyonun şekli konusunda karar olmalarını bekliyoruz...
acemişirine herşeyinle varool sağol.. sen de her zaman güzel niyetlerini dualarını eksik etmiyorsun... allah da sana her zaman yardım etsin...
sen de cansın canansın acemişirinesin...
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... |
| |