Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2012, 07:10 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: KÖTÜ BİR RÜYA MI YOKSA BİR KABUS MU?

Bana göre bazı rüyaların çıkması mümkün. Rüyaların bize zaman zaman birşeyler anlattığına inanıyorum. Hatta inanmaktan da öte benim de bazı rüyalarım çıkıyor. Yukarıdaki yazılarda normal bilnçaltı kaynaklı görülen rüyalardan bashediyor. Bir de rehber rüyalar vardır. Nedir rehber rüyalar? Bu konuda daha önce bir paylaşım yapılmış:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...r-ruyalar.html

Eğer rehber rüyalar gördüğümüzü düşünüyorsak bunların anlatmak istediklerine dikkat etmeliyiz. Zaten bu nedenle rüya günlüğü tutmak öneriliyor. Bu tip rüyalarımı yorumlarken linkteki yazıda da anlatıldığı gibi genellikle bana hissettirdiklerini dikkate alırım ve kendim yorumlarım. Kendim yorumların çünkü kötü bir rüya gördüysem başkalarının olumsuz ve sezgisellikten uzak yorumları beni daha çok tedirgin ediyor.

Kötü bir rüya gördüğümde önce kendime sorarım: "Bunu neden görmüş olabilirim?" "Henüz çok da bilinçaltına itmediğim kaynaklardan mı geldi bu görtüntüler?" "Bu yakınlarda bununla ilgili bir yaşantım var mı?" Eğer bunlara olumsuz cevaplar alıyorsam o zaman rüyanın anlatmak istediği birşey olup olmadığını düşünürüm. Bu noktada sorduğum sorular "Bu gerçek olabilir mi?" "Bunun yaşanma, gerçek olma ihtimali nedir?" "Bu konuda neye dikkat etmeliyim?" "Ne için hazırlıklı olmalıyım?" gibi sorular sorarım. Cevapları da çoğu zaman kendi içimde bulurum. Bulamadığım zamanlar kafamı çok takmam unuturum ama sonradan gerçek olduğunu öğrendiğim de oluyor.

Bu arada forumda diğer rüya başlıklarını ararken kişisel gelişimde rüya günlüğü tutmakla ilgili başka bir yazı ile karşılaştım.
Yazıda rüyaları kaydetmenin diğer faydalarından bahsedilmiş. Hazır bu kadar rüyalardan bahsetmişken onu da merak edenler için link:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kaydedin.html

Sevgiler ve herkese tatlı, huzurlu ve hayırlı haberlerle dolu rüyalar...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla