Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2012, 12:30 AM   #125 (permalink)
kontes su
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tamam canımın içi bana da oluyor kafamı toparlayamamak. benim de okumaya yeltendiğim ama yapamadığım bi süü yazı var. bu gün yine dalgalı gibiyim ama ne var biliyo musun bu kez farklı olarak iç sesim, iç sesimi susturabiliyorum yani olumsuz düşüncelerimi olumluya çevirebiliyorum. direnç oluşuyor:) bunu sana söylüyorum çünkü sende de olursa dalgalanma endişelenme diye. bence bu oldukça iyi bir gelişme önceden direncim çok daha azdı ve sanki olumsuz düşünmek daha güven verici gibi geliyordu. oluyor oluyor başarıyoruz:))

nympa halen okuyamadım dersem inanırmısın çok yoğun geçiyor bu ara hayat. ben bugün ve dün baya sarsıldım halende sarsılıyorum. baş dönmesi ve baş ağrısı ağrı kesiciler banamısın demedi. hafif çakırkeyif gibi yalpalanıyorum. bişey damarıma bastı telinlerde ama ne. seni takip ediyorum canım benim farkındalıklarım oluşmaya başladı. dank ediyor kafamda bazı şeyler.şöleyken böyle diye. örneğim benim :) demekki bende olumsuzu olumlu yapabileceğim bu çok önemli can damrı bence gelişimimizin. eğer bunu yapabiliorsan sürekli kl ve kılacaksındırda eminim. sana güveniyorum. başaracağını başaracağımızı biliyorum.
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla