29-01-2012, 12:40 AM
|
#78 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Bugüne kadar bir sorunum olduğunda hep nedenini bulmak için kendime sorular sorardım.Mutsuz olduğum zamanlar kendime neden mutsuzum gibi sorular sorarak mutsuzluğumun nedenini bulup ortadan kaldırabilceğimi düşünürdüm.Şimdiye kadar pek faydasını gördüğümü söyleyemem.Şimdi Antony Robbins'in önerdiği gibi hali hazırda olumsuz düşüncelere yönelmeme neden olan düşünme yöntemi tersine çevirmeyi seçiyorum.Şimdiden sonra sorun olarak gördüğüm duyguve düşüncelerin yerine sahip olmak istediğim duygu ve düşüncelerin nedenini kendi kendime soracağım.
Neden Mutluyum?
Neden Huzurluyum?
Neden bu kadar iyi hissediyorum?
Engelleri(Fırsatları)nasıl yılmadan aşmayı başarıyorum?(her engel bir fırsattır)
Nasıl planlarıma sadık kalmayı başarıyorum?
Mutluluğum, huzurum, sağlığım, neşem ve keyfim neden hergün daha çok artıyor ve neden etrafıma pozitif enerji yayıyorum?
Şimdilik bu kadarı aklıma geliyor.Daha iyiye ulaşmaya çalışan herkese sevgi ve saygılarımla.
__________________ Görelim Mevlam Neyler, Neylerse Güzel Eyler everything is possible |
| |