Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2012, 11:05 PM   #79 (permalink)
maxhealth
Üsteğmen

maxhealth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,271
189 Mesajinıza toplam 516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxhealth is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm

Çok farklı duygular içindeyim.Bazen kendimden emin bazen de tamamen karmaşık duygular içinde oluyorum.Eskiden zamanı boş boş kullanırdım çok eski değil sadece bir kaç hafta önce.Şimdi zaman su gibi akıyor sanki.Her an bir şeyler yapmak istiyorum.Birşeyler öğrenmek istiyorum.Zaman zaman eskisi gibi olsamda telkinlerin benim için en önemli etkisi aklımın daha açık olması.Bütün dünya karşıma yeni yeni şeyler çıkarıyor gibi.Açıkcası artık kendimi daha iyi anlayabiliyorum.Bir sıkıntım varsa nedenini daha kolay fark ediyorum.Etrafımda ki insanları da daha iyi tanıyabiliyorum.Hatta etrafımda olmasına gerek bile yok.Biraz hayal kırıklığı var hepsi o.O da geçer elbette.Neler neler geçmedi ki.Eskisine göre beynim çok daha iyi performans sağlıyor.Dinlediğim eğitim cd leri işe yarıyor.Çok az bir tekrarla bile telkinlerin işe yaradığını anladım.Düşündüğümden daha fazla hissediyorum değişimi.Benim için iyi birşey değil.Daha yavaş farkına varmadan değişmek istiyorum.Değişimin kelimesine bile alerjim var sanırım:)Yeni ama işime yarayacak yenilikte şeyler öğreniyorum.İşime yaramayacak şeyleri öğrenmiyorum.Hayatı daha iyi anlamaya başladığımı hissediyorum.En çok konsantrasyon eksikliğini gidermek istiyorum.Konsantrasyonum eskisine göre daha iyi ama daha da iyi olmasına ihtiyacım var.Bakalım belki eğitim cdlerinin dinlemeyi bırakırsam değişimi farketmeyebilirim.Kafam duygularım nedeniyle biraz karışık.