Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Ayy sevgili günlügüm,
ne oldu biliyormusun, bugün is yerinde aklima birden ihlamur cayi geldiydi.. Hani söyle taze taze, yapraklari yikamak ve sonra kaynatip bol limonlu ve balla icmek..
Annecigim her sene getirirdi taze taze kurutulmus "bio" :)) bu sene ondan almayi akil etmemisim..
Kalktim kendine hazir caylardan yaptim ve evrene bugün muhakkak ihlamur cayi icmem gerek hemde taze taze, söyle limonlu ve balli dedim..
sonra isime koyuldum, müsteriydi, kagitti derken tamami ile onu salip gönderdim evrene..
Az evvel zilime bastilar, kapiyi actim bi baktim yeni tasinan komsular, nasilsiniz, ne yapiyorsunuz, kusura bakmayin tasinmayla birlikte sesler biraz fazla olabilir kusurumuza bakmayin diye haber etmek icin rahatsiz ettik dediler..
Yardim lazimsa söyleyin edeyim dedimsede yok mok dedikten sonra, cook güzel kokuyor, bu ihlamur, tazemi yoksa poset caymi diye sordum ki, arkadan yasli teyze, tuhaf bi siveyle
kizim dur bi bardak sana doldurayim da ic bol limonlu ve balli demez mi..
Hayir diyemedim..
Buna benzer su son zamanlarda cook yasiyorum..
hep burada paylasacagim diyorum aklimdan gitti.. bunu hemen yazayimda..
Sanirim ben sirri ögrendim..
cani gönülden istiyeceksin, evrene salacaksin o anda kisa bi hava alacaksin ve unutacaksin sana verildiginde muhakkak hatirlaniliyor zaten...
yaaa bu cook lezzetliymisssss.. hafta sonu annemlere gidecegim, onlardan taze tarhana alirimda komsuya veririm, icimden geldi, bellimi olur belkide onlar cani-gönülden istemislerdir benim icime dogmustur :)))) |