01-02-2012, 01:43 AM
|
#53 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum "Yapabileceğine inandığın bir şeyi yaparsın.
Sana engel olabilecek şeyler önyargı ve korkularındır.
Sen başarmayı istemeye devam et, sebat et.
Bir yolu bir çaresi bulunur elbet.
Kendine inan kendine güven işte SIR budur."
Yorucu bir günün ardından geçen hafta dönüş yolumda kendi kendime bunları söylüyordum. O an elimde olan testlere ara vermiştim bunları düşünürken ve yaprak testlerden birine yazdım. Unuttum. Yapamadığım sorulara bakarken tekrar okuma fırsatı buldum. Bu cümlelerin her birine yürekten inanıyorum. İyi ki de yazmışım dedim.
Başkalarına inancım zaman zaman yanılttı ya beni kendime inancım yanıltmadı. Eskiden tek sorun şuydu: Kendime ne kadar inanıyordum? Bu sorunun cevabını veremiyordum. Ben artık kendime sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum.
Yanlış yapma ihtimaline karşı cesurum. Hatalarımdan ders alıyorum. Başarı yolunda emin adımlarla ilerliyorum. İstediğimde eğer gerçekten istersem tüm engelleri aşacak güç içimde biliyorum.
Evet belki engellerin gelmesine engel olamıyorum. Bazen içimden bazen de dışımdan geliyor o engeller. Sonuçta önemli olan umudunu yitirmemeyi bilmek. Bir engeli daha aştım. Yapmam gereken işi iç ve dış engellerime rağmen tamamladım. Bunun için mutluyum ve huzurluyum. Yaşadığım her şey için şükürler olsun.
İsteklerim bir bir gerçekleşirken ben de onların bana gelmesini sabırla bekliyorum. Beklerken de üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya çabalıyorum. |
| |