01-02-2012, 03:58 PM
|
#60 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Güzel sweeet , sen bu forumda tanıdığım en şeker insanlardan birisin ve iyi ki varsın .
Günlüğünü okumakta güzeldi , bir sürü kişiye ışık tuttuğuna inanıyorum .
Her şey gönlünce olsun , gülekal emi... | Ben de seni tanıdığım için çok mutluyum. Başlarda beni buraya bağlayan güzel insanlardan birisi de sensin. Yazdıklarına hayran kaldığım, örnek aldığım ve çok şey öğrendiğim. İyi ki varsın. Güzel sözlerin ve dileklerin için de teşekkürler. Gülekal demene bayılıyorum hatta birkaç kez kullandım da bu sözü ve dediğini yapıyorum. Yüzümüz her daim gülsün inşallah. Bunları senden duymak ne güzel eski paylaşımlara bakarken falan yorumlarını görüyorum. Benden daha önce farkına vardığını görüyorum bazı şeylerin. Senin hayata bakış açına hayranım. Burada birbirimize destek olmak çok güzel. Ben de senden çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. İyi ki varsın, iyi ki seni de tanımak kısmet oldu. Keşke daha önce öğrenseydim demek yerine, en doğru zamanda öğrendim diyorum ve hayatıma giren her yeni anlam ve kişi için de şükrediyorum. |
| |