Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2012, 04:48 PM   #132 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Sevgili günlügüm,

bugün nasilsin bakalim???

ben gayet iyiyim, bi yaramazlik ta yok, bugün aksama kadar bosum ve elimden geldikce su tüketimi kontrol

etmeye calisiyorum, biliyorsun günde en az 4-5 litre icme karari aldik ben daha halen 2-2.5 litrelerde kaldim :))

arkadasim ise daha iyi, calismadigi icin kendini adapte etmesi daha kolay o 3 litreye kadar cikmis.. bendeki

faydalarin daha da fazlasini yasiyor..

Is yerinde olan olumsuz kavgadan dolayi patronla takistik kendisini benden cumaya kadar bu konuda özür

dilemedikce cuma günü kendi elimle gelip istifami verecegim ve isten ayrilacagimi söyledim..

Bana ihtiyaci var biliyorum, cünkü isimi cok iyi bir sekilde yapiyorum ama benden sirf bana ihtiyaci oldugu icin

degil konusmus oldugu sacmaliktan dolayi özür dilemesini bekliyorum..

Kaldiki yapmadigi zamanda sorun degil cuma sabah istifam hazir bir sekilde kendisine verecegim ve isten

ayrilacagim.. Ben rahatim, icim rahat.. Cünkü bir kapi kapandigi zaman mutlaka diger bir kapi acilacaktir.. Sükür zaten iki is yerim sabit var :D o yüzden de korkum yok..

Kendime olan güvenimi seviyorum.. Kendimle olan barisikligimi seviyorum.. Iyiki hep ilerletmisim kendimi, iyiki hep basari icin girismisim herseye.. Iste bu yüzden cok rahat ve cok sakinim :)))

Öyle olmasaydi da kimsenin kötü konusmaya ve gereksiz konusmaya hakki yoktur, kaldiki bu bir patron dahi olsa.. herkes haddini ve yerini bilmelii..

Herseyde var bi hayr :)))

Görelim Mevlam ne eyler
Ne eylerse güzel eyler
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla