Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2012, 09:15 PM   #134 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben sırf gece 3 litre su içiyorum gündüze de 2 litre içiyorum.. çay ve kahveler hariç... bence sürekli su içmek gerek,, bu arada acemi şirine.. sen hep mutlu ol.. mutlu ol ki sitemiz de güzel olsun..... biz de mutlu olalım başarı yolundaki mücadelende hep seninleyiz.... you can do it, angel... angelika
hatirlarsaniz gecen haftalarda su ile ilgili yazilar okumustuk hocam.. karar verdim hatta basladim bile fakat 1,5 dan anca 2 hatta bazen 2.5 cikarabildim.. daha devami gelir diye düsünüyorum..

tesekkür ederim hocam, hepimiz daimi mutlu olalim, huzurlu olalim.. hep beraber mutlu olmak daha da güc verir birbirimize, daha da motive eder bizleri ve daha da güclendirir..

insaallah daimi hayirli ve basarili mücadeleler elde ederiz hocam.. birlikten güc dogar..

angel cook hosuma gitti, yüzümde bir gülümseme olustu var olun, evet I´m a angel and i can do it, thankssssss

BUT I THINK WE CAN DO IT TOGETHER
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla