Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2012, 09:42 PM   #26 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Uykuda İngilizce Öğrenin - Mini Set -

sevgili hocam sizin icin gecerli olmayabilir ama ögrenmek isteyenler icin denemeye deger diyorum..

siz ingilizce ögretmenisiniz ve kelime hazineniz zaten boldur.. Ayni sekilde ki bir uygulamada almanca dersi icin

olsaydi emin olun bende onu dinlemezdim cünkü Almanya´da yetistim, alman kültürü icindeyim, almanca

konusuyorum ve almanca kelimelerin eskilerini yenilerini gencler arasinda konusulani, büyüklerin konustuklarin

evde konusulani okulda is yerinde yani cesitlerine kadar biliyorum o yüzden ayni sekilde sizin gibi gerek

görmezdim.. Bu ara türkce icin olursada hayir demem, onu bile yapmak isterim cünkü benim yazim cook

iyi ama konusmamda sorun var, onu düzeltmek icin fena olmazdi :)) gelelim ingilizceye, bayagidir

kullanmadigim ve uygulamaktanda zarar gelmiyecegini düsündügüm bir deney..

Bilmeyenler icinde denemekten zarar gelmez diyerekde desteklerdim ki destekliyorum da, denemek

istiyorum.. Hem sevgili Lusid´in deneyini hemde sizin varsa bir deneyiniz her ikisinide yapmaya hazirim..

Faydanin nereden gelecegini bilemeyiz.. :)))))

emegi gecen herkese sonsuz saygilarimla
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla