Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 10:15 PM   #46 (permalink)
Baris
Üsteğmen

Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bleteria'nın Günlüğü

Bu aralar bayağı giriyorum siteye. Dedim günlüğü ihmal etmek olmaz yazıyım bişeyler.

Şu an için herşey güzel gibi ama bu aralar dersler inanılmaz bir iticilik hissediyorum. Nedenini anlayamadım. Zorluyorum kendimi çalışmak için, test çözmek için ama bu sefer de pek verimli olmuyor. İlerleyen zamanlarda umarım düzelir.

Ücretli telkinlerden almaya karar verdim. Düşünceme göre Ders çalışma ve Boy Uzatma telkini alacağım. Bir de Hızlı okuma düşünüyorum. 3 tane alınca 1 tane de hediye sanırım. O hediye olan da benim stresimi yok edecek bir telkin olsun istiyorum.(her ne kadar kendi çabamla güzel sonuçlar alsam da telkinlerin yeri başka:)) Ama Stresle ilgili bir sürü var acaba hangisi işe yarar bilmiyorum. Umarım listeye 4 tane telkin birden eklemek fazla problem yaratmaz. Atakan Bey sanırım bu aralar yoğun. Sipariş formuma hala cevap gelmedi. Sabırsızlıkla bekliyorum..

Ders çalışma telkini çok işime yarayacak inşallah. Tam aradığım telkin. Boy Uzatma konusunda 3 seneden beri uzamak için uğraşıyorum :) Şu an boyum 1.72 Çevremdekilere ve aileye baktığımda kısa değilim ama ben uzun olmak istiyorum :) Uzarsam burda paylaşırım. Hızlı okuma telkini konusunda tereddütlerim var. Acaba bi öss öğrencisi için test çözmeye yönelik bi telkin varsa belki öyle bişey alırım onun yerine.
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla